fbpx

Vad är studiehandledning på modersmålet?

Studiehandledning är ett effektivt redskap för att stödja nyanlända elevers lärarande. Dessa elever läser samma skolämnen som alla andra trots att de inte behärskar det svenska språket. Samtidigt med svenska språket lär sig dessa elever nya ämnens begrepp och sammanhang. läs mer på Studiehandledning på modersmålet.

Vad uppgifterna används till?

Vi för register över våra kunder och våra anställda lärare. Dessa används för avtal med kunder och anställda samt löner, faktureringar och nyhetsbrev eller e-postutskick. Via formulär på vår hemsida samlar vi data över lärare som söker anställning samt över skolor som gör en offertförfrågan.

Nyhetsbrev?

För att du ska kunna ta del av vårt Nyhetsbrev behöver vi hantera dina personuppgifter (i detta fall din e-postadress). Vi hoppas att du vill fortsätta att ta emot våra Nyhetsbrev, men om du inte vill stå kvar som mottagare kan du alltid klicka längst ner på ”avregistrera dig från Läs mer…

Hur säkerställer vi personuppgifter

Vi har rutiner och arbetssätt för att dina personuppgifter ska hanteras på ett säkert sätt. Endast personer som behöver personuppgifterna för att utföra sina arbetsuppgifter och Språkservice24:s åtaganden ska ha tillgång till personuppgifterna. Vårt säkerhetssystem är utvecklat med din integritet i fokus och skyddar i mycket hög grad mot intrång, Läs mer…

Behandling av personuppgifter

Språkservice 24 kan komma att dela dina personuppgifter till våra samarbetspartner (som ekonomiansvarig, skolansvariga, föräldrar). Vi sparar personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att utföra våra avtals åtaganden.